Verzending

Op deze pagina vind je informatie over de verzending en bezorging van je bestelling en over retourneren.

Verzending en bezorging
Plaats je een bestelling op onze website, dan is de verzending voor jou als klant gratis. Kroosman Horloges betaalt de verzendkosten en zorgt ervoor dat jouw nieuwe horloge snel wordt bezorgd door PostNL of DHL. 

Volg je bestelling
Zodra je pakket klaar is voor verzending, ontvang je een verzendbevestiging via e-mail. Daarin staat informatie waarmee je jouw bestelling kunt volgen.

Belastingen
Alle prijzen zijn inclusief 21% btw. Bij verzending buiten de EU vervalt de Nederlandse btw. Woon je buiten de EU, dan is het mogelijk dat je bestelling onderhevig is aan lokale btw en/of (import)heffingen. Deze komen voor je eigen rekening. In verband met ingewikkelde regelgeving kunnen wij deze additionele kosten niet vooraf berekenen en voor je in rekening brengen.

Wanneer een bestelling niet geaccepteerd wordt zijn additionele verzendkosten, importrechten en retourkosten ook voor je eigen rekening.

Retourneren
Het retourneren van producten is op gemakkelijke wijze mogelijk vanuit Nederland en België en is mogelijk binnen 3 dagen na ontvangst van je bestelling.